Leter etter svar

Det har vært stille fra meg på en god stund, men nå vil jeg dele litt av hva jeg driver på med om dagen.

Jeg vet også at dette er ett ømt og vondt tema for mange, men jeg hiver meg ut i det.

For nesten 9 måneder siden så begynte jeg å fordype meg i min adopsjon, det er noen spørsmål jeg ikke får svar på, og det gjør meg urolig.

Etter programmet på TV2, Bak fasaden, som handlet om Adopsjon, ulovlig adopsjon da skjedde det noe med meg, en lengsel etter å få vite.

Jeg har vært igjennom en lang reise, ikke minst psykisk, har brukt ufattelig mye tid på dette, det har og er altoppslukende.Det er vondt når man ikke får svar, eller får til svar, det fins ikke noen papirer på deg, du må vel  bare være takknemlig. 

JA, jeg er den første til å være enig, jeg er ekstremt takknemlig, takknemlig for livet mitt i Norge, og takknemlig for den flotte familien som adopterte meg i1975.

Men jeg er ikke fornøyd med svarene jeg får av Adopsjonsforum, staten Norge,eller andre rundt som ikke kan gi meg ett svar. 

Mitt evige spørsmål er, hva skjedde med min biologiske mor, er hun der ute, ble hun fratatt en liten baby uten hennes vilje ?

Det svaret vil jeg til bunns i !

Det jeg vet er at det ikke var innvilget adopsjon fra Bangladesh til Norge før 1978 igjennom adopsjonsforum, og jeg kom i 1975.

Jeg vil ikke skrive så mye mere i dag, men det er en terapi for meg å få ned tanker på “papir”.

Jeg vil holde dere oppdatert her, men kan ikke skrive mere slik situasjonen er i dag..