Ekteskapet fullt av Ingredienser

Reklame | osterlandsk.dk

 

Ekteskapets mange ingredienserEkteskapet er som en kopp te med masse forskjellige ingredienser.

Ekteskapet er  kjærlighet i stadig fornyelse

Når man er nygift og forelsket, da ser ser man bare det søte og tenker at det sure er langt unna, sånn skal det også være

Men hverdagen kommer fort, regningene skal betales, maten skal på bordet, huset  eller leiligheten skal vaskes. Bilen skal holdes i orden , og utearealet må også fikses på inni mellom, og på toppen av det hele så må man jobbe. Hva ventes av deg som mann eller kone ? Det er nemlig ingen som kommer hjem til deg å vasker klær, lager middag eller ordner opp i regningene.Når man gifter seg da må man klare dette selv. Det er da man kommer inn i det voksenes rekker, ikke da man er 15 år og konfirmeres. Man forplikter seg til å være sammen i gode og onde dager, hva betyr det ? De gode dagene er jo ikke noe problem, det. er jo bare herlig.. livet. suser avgårde. Men de onde dagene det kan være alt fra krangling til sykdom.

I vårt ekteskap har det vært lite krangling, men det har vært uenighet, så mye høylytt diskusjon har det vært, men da får man ut tankene, og blir relativt fort ferdig med det. Før vi  fikk barn  var det egentlig veldig rolig, vi var enige i det meste, delte interesse, og kjærligheten var sterk, vi kunne ikke få nok av hverandre.

OFTE KOMMER DE FØRSTE STORE KRANGLER NÅR MAN FÅR BARN

Så fort det kommer barn til verden, da forandrer alt seg, da er det flere i familien som også gjerne vil mene noe om barnet, om hvordan man ammer, hvordan man kler barnet, om barnet har lagt på seg nok osv….. Jeg husker dette var litt kjedelig, og det skapte lett irritasjon mellom oss, og de som blandet seg.TIPS: INGEN KJENNER DIN BABY SOM DEG, bli enige dere to om hvordan dere vil ha det. Ta i mot tips, men ingen barn er like. Som foreldre er det viktig at begge 2 her enige fra starten, da slipper man de store diskusjoner .

ØKONOMISKE KRANGLER I EKTESKAPET

De kommer, jeg lover deg, om dere ikke er millionærer, eller med 2 gode inntekter fra starten.Om den ene kommer fra en velstående familie, og den andre  fra en litt mindre stilt, da må man møtes på halvveien, er den ene vant til å shoppe dyre klær og den andre  bare handle klær når det er nødvendig, da må man snakke om det. UANSETT REGNINGENE FØRST, og det fins mye på tilbud og fine klær på andre butikker.Man må finne en måte å leve på som passer økonomien .

Vi hadde ikke råd til tørketrommel, og når vi hadde 2 små barn var dette ett must for meg, jeg vasket døgnet rundt, vi måtte lease, det var den eneste muligheten for at  vi kunne få tak i den, men  det gikk  veldig greit, etter noen år så fikk vi muligheten til å kjøpe  vår egen, den følelsen av å eie en egen tørketromnel var en fantastisk følelse. Jeg troe ikke det er usunt å spare til noe.

KRANGLING OM SVIGERFAMILIE

Denne fella er det mange som kommer i, det er en omveltning for alle å få inn en ny person i familien, det skal også klaffe.Jeg tror særlig det er vanskelig for mor til sønn å overgi sønnen til ny dame.Jeg kjenner litt på det selv, plutselig skal en ung vakker jente overta gutten min.Den gutten jeg har oppdratt., kan nok kjenne og skjønne den smerten.Men når man gifter seg, så har man overgitt seg til en ny person – og man blir ett. ♥️
Det jeg tror er det beste, er å komme så godt overens med sviger familie, unngå store diskusjoner, men være tydelig på hva man mener fra starten.

VOLDSOM UENIGHET

Av og til er kan det skje skikkelig knute på tråden, det kan føles. som ekteskapet rakner ,man sier mere enn man mener, og det er veldig vanskelig å tilgi, man blir såret, og har veldig lyst til å reise fra. Det er den enkle måten å gjøre det på. Da er det lurt med en jogge tur, om alt klikker, løp deg svett , få tankene på plass–Ikke diskuter når man er sint, bruk 2 timer til å roe ned. Om man klarer å snakke sammen, så er det det beste, eller bare gi en klem. Nærhet er den beste terapi ved sinne-

SOM EKTEPAR ALDRI LEGG DERE SOM UVENNER

“In your anger do not sin”: Do not let the sun go down while you are still angry, and do not give the devil a foothold.(Efeserne 4:26-27)


DEILIG DANSK THE

 

 

 

 

 

http://www.osterlandsk.com

GOD MANDAG!

ELLA

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg