Deprimert eller lei deg?

 

 

bilde [email protected]

Grensen mellom å være lei seg og depresjon er helt hvisket ut. Det er kanskje på tide å utvide begrepet normalt.

Jenter i alder 15-20 tror de er deprimerte, tror at når de er lei seg at de er deprimert, Alle er ikke det, og det er helt normalt å ha tunge dager.

Å vokse opp nå i dette samfunnet er nok verre enn da vi vokste oppe, media kommer tettere på, man kan følge med på alle, få alle andres liv servert rett inn i sofaen.

Persolig så tror jeg nok dette har endel å si, jeg ser på meg selv, man blir påvirket, og man henger seg opp i likerklikk. Og for ungdommer er dette hardt hver eneste dag .

Vi voksne klarer å skille, og sile, det kan vi ikke forvente av en 15 åring, men vi kan vise dem hvordan vi lever og hvordan vi bruker nettet, også må vi jo ikke glemme å fortelle de at de er unike.

Da blir det her det komme inn, at alle eller mange tror de blir deprimerte, selvom de kun er veldig trøtte og slitne, og trenger litt ro, jeg tror mange hadde trenger å holde seg borte fra skjermer♥️Være litt mere sammen, spise sunt, legge seg i vanlig tid uten telefon i hånda. 

kanskje vi foreldre og voksne rett og slett må hjelpe de med å få gode rutiner, og dette slutter ikke når de blir 10-12 år. Det er vell så viktig når barna er rundt 16-18 år, det. er da de får påvirkninger  fra andre både på skolen , og de er på nettet konstant.

Nettet er kommet. for å bli, og vi kan ikke skjerme de fra det, mye positivt der og, men vi må skape en trygghet for våres barn, en trygghet på seg selv, når de er trygge på seg selv, da blir det også enklere å drite litt i hva alle andre sier og mener  om man er trygg på seg selv.

Jeg har erfart at om man sier til barna sine  så ofte som mulig, glad i deg, elske deg, stolt av deg, det har en positiv effekt, kanskje litt irriterende i lengen, men jeg er sikker på at det gjør noe med ungene våres.Tror iallfall at dette kan være med på å forebygge tristhet .. 

Gi barnet /ungdommen din en klem hver dag, nærhet er den aller beste medisin, alle trenger nærhet, det kan aldri bli feil.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg