En klem til alle

@henrik fjalsett @pernille fjalsett

HAR DU TENKT OVER AT DET ER MANGE MÅTER Å KLEMME PÅ?

Jeg har tenkt over det, og googlet meg  frem til det, og vil veldig gjerne dele de med deg.

Som med alt annet jeg skriver, det er ingen fasit, kun mine ord. Litt hjelp fra nettet, ellers deler jeg mine tanker♥️

En skikkelig god bamseklem

En skikkelig god, varm omfavnelse, kalles en bjørneklem. Denne gir man bare til mennesker man kjenner veldig godt.

A-klem
Her står man med kroppene fra hverandre, og strekker hodet litt frem for å gi en klem. Ofte håndhilser man samtidig, slik at hendene forhindrer kroppene å ha fysisk kontakt. Dette er klemmen man gir til mennesker man ikke kjenner så godt.

 Hår klem 
Denne form for klemming går ut på at kinnet klemmer håret istedenfor kinnet. Man snur da gjerne litt på hodet, slik at kinnet treffer bakhodet og håret. Dette kan i mange tilfeller være fordi man ikke ønsker noen form for intimitet med denne personen. Derfor gir man hår-klem til personer man ikke ønsker nærkontakt med.

Overfallsklem
Som oftest løper man personen i møte, kaster seg over vedkommende for så å klemme i vei. Man viser som regel sin glede med å klemme hardt og lenge. Ikke alle setter pris på denne type klemming, men forhåpentligvis kjenner denne personen deg godt. Overfallsklemmer forekommer også når to løper mot hverandre, men da blir det positivt så lenge det er gjensidighet. Husk at en overfallsklem ikke alltid er behagelig for den som mottar klemmen.

Gruppeklem
Man må være flere enn to for å delta i en gruppeklem. Her holder hele gjengen rundt hverandre og alle klemmer alle. Denne form for klemming ser man ofte i idrettssammenhenger. Ikke tving noen personer inn i gruppa som ikke vil delta frivillig.

Bak klem
En bak-klem er når man tar rundt noen og klemmer dem når man står bak dem. Denne varmer og her viser man kjærlighet til de man virkelig er glad i og ikke vil miste. Denne klemmetypen er nok kun forbeholdt barn og kjærester. 

Nå er det bare å klemme til, for en skikkelig klem kan gi deg bedre helse-

God helg, jeg setter nesa mot krakow  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg