Gutten min på Idol

 
jeg klarer ikke å la være å smile når jeg tenker på helgen

Fredag kveld satt vi spente å fulgte med på Idol – Gutten vår Mathias er med på Årets Idol. Og vi ventet spent på når han kom, og det viste seg at han ikke kom, de som de sendte, var de 50 stk som  skulle ryke ut. Men mulig han kommer i kveld, blir spennende!!
Mathias slapp også en singel på Spotify på fredag. Sangen har han laget selv, og storebror Theo har produsert – ikke rart jeg smiler 🤩

Her kan dere gå inn å høre :

https://open.spotify.com/artist/3SIQPKeFvnHyT2V9I2ertj?si=GA7yMOaAQKa3Y9KI2pEG6Q.

 

vi har alltid drevet med musikk, så det er utrolig stas at ungene forsetter. 

Opp Igjennom åra har vi hørt mye rart, folk har nok ikke skjønt at dette er våres lidenskap i familien. Og noen har til og med anklaget oss for barnemishandling osv.
Dette har vi hevet oss over, våres familie er så sterkt knyttet til hverandre, og tror nok det har mye å gjøre med dette . Livet på veien har vært både og. Men aller mest glede.Endel Sier at ungene våres har gått glipp av så mye. Men vet du hva ?

De har fått oppleve fantastiske turer , konserter, og ikke minst det å være sammen som familie.
Noen familier er jo sportsinteresserte og sitter på tribunen hver helg og flere ukedager, mens vi har i 13 år drevet med barne musikk, og jeg kunne ikke vært foruten.
Det har beriket mitt liv og min familie enormt. Det har vært en selvfølge at vi reiser i helgene. Men nå altså satser i alle fall  2/3 av de på egenhånd, så må vi som foreldre backe så godt som  mulig.
Norge er ett vanskelig land å slå igjennom i, man må selv stå på, og ha en god dose selvtillit. Vi har bygget opp barna våre tror jeg, så jeg håper og tror det kommer til å gå bra.
Så kommer denne Jante loven inn hele tiden, den kan vi føle på, man skal ikke stikke seg frem, det tror jeg kan være utrolig ødeleggende. Man må stole på seg selv, også må vi prøve å legge bort alle de negative tankene som kan komme.

Våres familie er privilegert, og vi backer ungene til å stå på, stå på med det dem liker. Ikke alle er laget for ett A4 liv.

Kos deg på din mandag, følg gjerne med på Mathias både på Idol og Spotify

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg