Hverdagen igjen

@pernillefjalsett

Hverdager er ofte det beste – dagen min  har vært fyllt med datter tid ♥️


♥ Jeg er så glad for å ha en datter, jeg har  3 sønner, men en datter i gjengen er veldig koselig. Min datter betyr enormt for meg, hun er veldig selvstendig, men samtidig syntes hun det er greit å ha med mamman sin til legen.

Pernille skal til Kenya med skolen hun går på, så  nå måtte vi ordne vaksine og diverse . Når man er mamma, så er man alltid mamma, uansett alder. Jeg vet jo selv hvordan  det var, mamma var min trygghet, selvom jeg kunne være uenig. Jeg tror kanskje ikke man merker slikt  før man er voksen og har egen familie.

De har jo ikke akkurat det meste å velge imellom for diabetikere på espresso housemen en liten salat med svart ris er Ok..
Blir ikke stapp mett, men det går bra. Det viktigste var å være sammen med jenta mi. Når man har store barn, så er det ingen selvfølge, men hyggelig når hun legger ut bilde av mor med hjerte på, det betyr enormt og varmer ett mors hjerte❤️

Julen er  på hell, i dag reiser hun til Oslo igjen , jobb, skole og kjæreste venter på henne. Vi er heldige, 2 gutter som bor hjemme enda, så huset blir ikke helt tomt.

Selvom vi har 4 barn og en hund, så kan jeg faktisk kjenne på ensomheten innimellom. Det er ikke den vonde ensomheten, men den ensomheten som tar slutt fordi det kommer alltid noen hjem.

Jeg kan ikke sette meg inn i den vonde ensomheten, har aldri vært aleine igrund. Traff Henrik( mannen min) da jeg var 18 år. Så jeg er veldig heldig.

Etter helgen starter hverdagen her hos oss, skolen starter igjen, og alle de vanlige rutinene skal på plass igjen. Hverdager er det beste, også kan vi glede oss over hyggelige ting, invitere noen hjem . Da kan hverdagene plutselig bli en festdag. Det er flest hverdager, for meg er det viktig å gjøre litt ekstra ut av hverdagene, slik at de ikke blir triste å grå.
Det skal av og til ikke mere til enn å tenne lys, og ha noen fine servietter til middagen.

Gjør din hverdag  litt bedre, gjør det lille ekstra🌟🌟

 

 

 


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg