Politiet advarer ungdom mot fester

(Tekst  og bilde under direkte fra VG.no)

Vi foreldrene må ta ansvar og prate med barna våre 


For nå advarer både politi og helsemyndigheter ungdom mot større fester fremover.

«Vi har fått flere henvendelser og bildehenvisninger hvor ungdom, fra ungdomsskolealder til russ er på større fester. Også planlagte aktiviteter. Fester for å feire at man har fri fra skole og slipper skoleeksamen. Dette er svært uheldig, da det er vanskelig å vite hvem som er smittet», skriver ungdomsavsnittet ved Majorstuen Politistasjon fredag i en melding på Facebook.

De jobber med å trygge oppveksten til ungdommene som bor og ferdes i bydelene Frogner, Ullern, Nordre Aker og Vestre Aker på vestkanten av Oslo.

Pressetjenesten ved Oslo Politidistrikt vil ikke kommentere meldingen utover det som er lagt ut på Facebook. I meldingen kommer det imidlertid en klar oppfordring til ungdom og russ før den kommende helgen:

«Kjære ungdom, vær så snill, dropp denne festen. Du blir kanskje ikke syk, men tenk på dine medborgere. Andre kan dø om de blir smittet. Vær et medmenneske og hold deg vekk fra fester og ansamlinger med andre. Da kan du si at du har bidratt på dugnaden».

Nå oppfordrer også politiet i Møre og Romsdal på twitter, foreldrene til å ta alvorsprat med sine ungdommer for å unngå smittespredning, på grunn av meldinger om større ansamlinger av unge personer på handelssenter.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg